Coachingbureau INZICH-T
Utrecht

Berichten
adhd-Xtra
Live informatie van adhd-Xtra

Welkom bij adhdXtra

adhdXtra

Forum

Om deel te kunnen nemen aan het gratis interactieve lotgenotencontact dien je jezelf te registreren op ons forum, na registratie zie je het forum "Deelnemers stellen zich voor ADHD/ADD" en “Deelnemers stellen zich voor Dyslexie/discalcullie” waar je jezelf even voor moet stellen en daarbij aangeven wat je relatie is tot ADHD/ADD-Dyslexie/Dyscalculli en/of aanverwante stoornis.
Het forum beschikt over een uitgebreide online handleiding waar uitgelegd staat hoe het forum werkt, maar mocht je er niet aan uitkomen kan je altijd mailen

Lees meer...

 

Hoi!

Je bent benieuwd naar wat dit forum je kan brengen..
Wel hier een kleine indicatie..


We hebben een aantal specialisten die met regelmaat langs komen op het forum om specifieke vragen te beantwoorden. zie zijkant..


Hier hebben de diverse gaves/beperkingen/stoornissen een eigen board zoals:

ADHD

ADD

ASS

DYSCALCULLIE

DYSLEXIE


Ook de Comorbiditeiten en Verslavingen hebben een eigen board..
net als Ouders van kinderen met...


Heb je zelf geen ADHD/ADD of ASS maar je partner wel?
Dan is er een afgesloten stukje speciaal voor de partners van.. genaamd: Relatief


Alle Boards worden geleid door moderators..
Mensen die over het algemeen mee lezen op alle topics en die waar nodig ingrijpen..
Ook geven ze antwoord op vragen die worden gesteld en doen ze zelf mee met discussies.
Maar ook verstand hebben van dat stukje binnen het forum omdat het over hen gaat.


De dagelijkse leiding van adhdXtra is in handen van het team bestaande van 9 personen .
Alle medewerkers verrichten hun inspanningen op vrijwillige basis en ontvangen daarvoor geen vergoeding.


adhdXtra is in 2002 opgericht uit de behoefte een zuiver lotgenotencontact te bewerkstelligen zonder enig winstoogmerk en ook zonder directe of indirecte belangenbehartiging waarvoor immers een organisatie als Impuls goed werk verricht.


Naast het forum beschikt adhdXtra over een chatroom waar geregistreerde deelnemers "live" met elkaar kunnen converseren.
Deze chatroom is 7/24 uur per dag open, maar wordt beperkt gemodereerd.
Voor de data van de vaste chatavonden verwijzen wij u als geregistreerde en voorgestelde deelnemer naar het forum "Chatroom".


Wil je zien wie er allemaal op het forum aanwezig zijn? Dit kan NIET!
De ledenlijst van adhdXtra is vanuit privacy overwegingen niet openbaar, ook niet als je lid bent.


Benieuwd?? Klik op registreren en word lid van het grootste Nederlandstalig ADD/ADHD en aanverwante forum


vereiste is wel dat je 18 jaar of ouder bent Knipoog

 

Specialisten bij adhdXtra

Vragen van ouders van kinderen met adhd en/of aanverwante

Vraag het dr. Pereira

adhdXtra heeft Dr. Rob Rodrigues Pereira, opgeleid als kinderarts in Amsterdam en al bijna 30 jaar in Rotterdam werkzaam als kinderarts in het Maasstadziekenhuis en bij een GGZ instelling, bereid gevonden vragen van ouders te beantwoorden. Dr. Rob Rodrigues Pereira beschikt daartoe over een eigen subforum binnen het specialisten forum.

Dr. Rob Rodrigues Pereira, heeft ook enkele jaren gewerkt bij de BoumanGGZ verslavingszorg met een polikliniek ADHD bij verslaafde volwassenen en is sinds 5 jaar voorzitter van het landelijk ADHD netwerk.

Ook heeft Dr. Pereira een folder geschreven deze is HIER te lezenVragen van volwassenen met ADHD en/of aanverwante

Vraag het Nannet Buitelaar

adhdXtra heeft Nannet Buitelaar, forensisch psychiater bereid gevonden vragen van deelnemers aan het interactieve lotgenotencontact van adhdXtra te beantwoorden. Daartoe beschikt Nannet Buitelaar over een eigen subforum.

De specialisatie van Nannet Buitelaar is ADHD en is ze expert op het gebied van behandeling bij Huiselijk Geweld en op het gebied van ADHD.

 


 

Vragen over PGB

Vraag het Persaldo

Met dank aan PerSaldo dé belangenvereniging van en voor mensen met een persoonsgebonden budget in Nederland met meer dan 17.000 leden presenteert adhdXtra een subforum waarin Mireille Günther, pgb-consulent verbonden aan PerSaldo, vragen beantwoord over problemen die met PGB te maken hebben. Denk daarbij aan indicatie, beheer, het organiseren van hulp etc.

Per Saldo zorgt ervoor dat u als budgethouder tot uw recht komt. Door u goed te informeren, door op te komen voor uw rechten, door voor u in de bres te springen bij instanties en bij de politiek. Organiseer uw eigen zorg, hulp, begeleiding en voorzieningen.

Bepaal zelf wie u of uw kind komt helpen, wanneer die hulp komt en wat er precies gebeurt. Schaf zelf een rolstoel aan of regel zelf uw vervoersvoorzieningen. Het kán, met een persoonsgebonden budget in de AWBZ (voor zorg en begeleiding) of met een persoonsgebonden budget in de Wmo (voor hulp bij het huishouden en voorzieningen)!

Op de website van PerSaldo vindt u uitgebreide informatie over alles wat met het persoongebonden budget te maken heeft.Vragen over Coaching

Vraag het de Coach

adhdXtra heeft Ineke Gorter van Coachingbureau INZICH-T bereid gevonden om vragen over coaching te beantwoorden Ze is  ADHD-coach en heeft daarvoor diverse opleidingen gevolgd. De antwoorden op de vragen hier op forum zullen dan ook gebaseerd zijn op haar werkwijze en ervaringen vanuit de praktijk.

 

Social media adhdXtra


,

Heeft een facebook- en Twitteraccount..

Voeg ze toe voor snelle informatie..

AdhdXtra Prof Facebook

AdhdXtra Facebook

AdhdXtra Twitter

 

 

 


adhd-volwassenen.be