adhd-Xtra
Di Aug 21 2018 11:14 11 *
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: Nu op adhdXtra forensisch psychiater Nannet Buitelaar. 
 
   Startpagina   Help Kalender Inloggen Registreren  
Pagina's: [1]   Omlaag
  Print  
Auteur Topic: Forumregels  (gelezen 8835 keer)
0 geregistreerde leden en 2 gasten bekijken dit topic.
ineke007
Administrator
adhdXtra
***
Offline Offline

Geslacht: Vrouw
Berichten: 1702


i may not be perfect, but i'm always me


WWW
« Gepost op: Za Nov 06 2010 15:59 15 »

Forumregels adhdXtra.

1: Links naar je eigen site(s), verspreid over het (hele) forum, staan we niet toe. Je kan een link naar je eigen site kwijt in je profiel.

2: Schelden, verwijten, persoonlijke aanvallen of andere soortgelijke berichten of reacties op berichten worden niet getolereerd, het team bepaalt wat als zodanig wordt beschouwd.

3: Grof taalgebruik wordt verwijderd/aangepast.

4: Bij klachten over mededeelnemers aan het forum en/of moderators wordt verzocht het beheer in te lichten met onderbouwing van de klacht.

5: Het maken/plaatsen van reclame, advertenties, of soortgelijke activiteiten is verboden.

6: Als eenzelfde bericht in meerdere subforums is geplaatst, zal het team kiezen in welk subforum dit onderwerp het beste past; de dubbele onderwerpen worden verwijderd.

7: Je mag informatie die je hier vindt niet gebruiken in enige publicatie, zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van het degene die het geschreven heeft en vermelding van de bron adhdXtra.

8: Je kan een avator plaatsen in je profiel, deze moet wel netjes blijven.

9: Je kan onderschriften plaatsen in je profiel, dit mogen geen linken zijn naar een website.

10: Als je reclame wil maken voor je eigen website, neem dan contact op met het beheer van adhdXtra, er is een mogelijkheid tot een gesponsorde link.

11. Geen mailadressen op de site, deelnemers hebben de mogelijkheid via PB persoonlijk met elkaar te communiceren.

12. Het is niet toegestaan om linken naar derden te plaatsen in de fora.

13. Als je een jaar niet aanwezig bent geweest op de site, dan wordt je account verwijderd.

Mogelijke maatregelen bij overtredingen:

1: Het team, moderator van het forum, heeft het recht alle berichten te verwijderen, te bewerken, te verplaatsen op het moment dat zij dit passend vindt.

2: Als je meermaals de regels overtreedt en/of als je je regelmatig niet houdt aan aanwijzingen van het team kun je onmiddellijk en permanent van het forum worden verwijderd. Deze maatregel zal eerst na verscheidene waarschuwingen toegepast worden. Uitsluitend beheerders kunnen deze maatregel teffen.

3: Het IP adres van je internetaansluiting wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer mogelijk te maken het permanent toegang ontzeggen te vereenvoudigen.

4: Het team van adhdXtra zal proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk op te sporen en te verwijderen van het forum. Het is echter onmogelijk om ieder bericht direct te controleren en te verwijderen.

Bij registreren:

1: adhdXtra vraagt persoonlijke informatie bij het registeren (zoals je naam, je e-mail adres, enz). Je beslist zelf hoeveel je wilt vrijgeven en je kunt deze informatie te allen tijde aanpassen of verwijderen via je profiel. Verplichte informatie bij aanmelding is: een geldig e-mail adres, nickname/naam en wachtwoord. Aanpassen van je profiel kan als het beheer je na het voorstellen toegelaten heeft op het gehele forum.

2: Het e-mail adres dat je opgeeft bij registreren wordt ook gebruikt om mededelingen vanuit adhdXtra aan de forumdeelnemers te verzenden, bij voorbeeld het verzenden van aankondigingen en nieuwsbrieven van adhdXtra. Deze worden automatisch verstuurd naar alle leden en je kan je voor deze nieuwsbrief niet afmelden aangezien deze nieuwsbrief naar alle deelnemers van adhdXtra gaat.

3: Het beheer is niet aansprakelijk voor hacking die het gevolg is van het eventueel bekend worden van deze informatie.

4: adhdXtra gebruikt cookies om je bezoek aan het forum meer persoonlijk te maken. Met behulp van deze cookies worden je persoonlijke instellingen gewaarborgd en wordt er bijgehouden welke boodschappen je al gelezen hebt.

5: Niets van de verkregen informatie wordt verkocht, doorgegeven of bekend gemaakt aan derden.

6: Alle berichten die geplaats worden worden eigendom van de site. Het forum wordt regelmatig opgeschoond en het het kan zijn dat berichten die je geplaatst hebt verwijderd worden als er een lange tijd geen reacties meer op gekomen is, dit ook om het forum overzichtelijk te houden.

Indien in de regels een situatie niet is voorzien, zal het besluit door het beheer van adhdXtra forum genomen, bindend zijn. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.
« Laatste verandering: Vr Jul 19 2013 13:11 13 door ineke007 » Gelogd

Ik denk altijd eerst goed na....voor ik iets stoms zeg..... Knipoog
Pagina's: [1]   Omhoog
  Print  
 
Ga naar:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Pagina opgebouwd in 0.047 seconden met 19 queries.