adhd-Xtra

Het Loket => Vragen staat vrij => Topic gestart door: Merijn101 op Di Nov 08 2016 14:44 14Titel: Opzoek naar iemand met adhd voor documentaire
Bericht door: Merijn101 op Di Nov 08 2016 14:44 14

Beste lezer,

Voor een documentaire over adhd op het voortgezet onderwijs ben ik opzoek naar een leerling met adhd die graag wil vertellen over zijn/ haar ervaringen op het voortgezet onderwijs. Het doel is om de kijker te informeren over hoe het is om adhd te hebben op de middelbare school. Ik weet namelijk, omdat ik zelf adhd heb, dat het niet altijd even makkelijk is op school.

Ik wil dus graag iemand die kan vertellen over de leuke dingen van adhd, want die zijn er zeker! Maar ook over de moeilijkheden die hij/ zij tegenkomt in het schoolleven. Want doet de school genoeg om eventuele problemen te voorkomen? En als het juist heel goed gaat, wat heeft hier dan voor gezorgd?

Naar mijn mening zijn scholen nog niet goed genoeg ingericht om te voorkomen dat adhd-leerlingen  achterop lopen, of zelfs helemaal moeten stoppen met school. In een ander deel van de documentaire wil ik dan ook laten zien hoe het anders zou kunnen.

Ben jij of ken jij iemand die op de middelbare school zit, adhd heeft en graag zou willen uitleggen aan de kijkers hoe het is om adhd te hebben. Wat voor dingetjes er mis gaan en wat er nou juist wl goed gaat? Mail dan naar m.erijn@live.nl of sms/ whatsapp/ bel naar 06- 48 12 88 71.

Samen kunnen we er voor zorgen dat iedereen adhd wat beter begrijpt en er meer begrip komt. Want een jaar extra studiefinanciering op het beroepsonderwijs is niet genoeg, er moet een situatie komen waarin dat soort genezende oplossingen niet meer nodig zijn.

Hartelijke groet,
Merijn Olthof

@: M.erijn@live.nl
M: 06- 48 12 88 71


Titel: Re:Opzoek naar iemand met adhd voor documentaire
Bericht door: Coen Olde Bijvank op Do Jun 01 2017 08:44 08
Dat lijkt mij super om aan mee te doen.

Ik ben 30 jaar en beheer ook zelf een site genaamd https://adhdblog.nl

Graag hoor ik van jou

Coen


Titel: Re:Opzoek naar iemand met adhd voor documentaire
Bericht door: esther1981 op Ma Jun 12 2017 07:43 07
Coen ik denk dat het al geweest is. De oproep is van november 2016 ;)