adhd-Xtra
Di Aug 21 2018 11:14 11 *
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: Nu op adhdXtra forensisch psychiater Nannet Buitelaar. 
 
  Startpagina Help Kalender Inloggen   Registreren    
Registreren - Verplichte velden
Kies gebruikersnaam:
Wordt alleen gebruikt voor identificatie door SMF. Je kunt speciale karakters gebruiken nadat je bent ingelogd, door je naam aan te passen in je profiel.
E-mail:
Dit moet een geldig e-mailadres zijn.
Kies wachtwoord:
Wachtwoord nog een keer:
Welkom nieuwe deelnemer,

U staat op het punt een account aan te maken om deel te kunnen nemen aan, het interactieve lotgenotencontact van adhd-Xtra en de patiŽntenvereniging Impuls voor ADHD en/of aanverwante stoornissen.

U beheert zelf uw account dat wil onder andere zeggen dat u bij adhd-Xtra ook de mogelijkheid heeft in uw profielpagina uw account te beŽindigen wanneer u dat wilt, bewaar daartoe uw gebruikersnaam en paswoord goed.

adhd-Xtra is geen stichting of vereniging maar een plaats op het Internet waar lotgenoten samenkomen en hun ervaringen en gedachten delen, steun vinden en steun geven aan elkaar, derhalve kent adhd-Xtra deelnemers en geen leden. adhd-Xtra en Impuls werken nauw samen in het tot stand brengen van lotgenotencontact.

Nadat u uw gebruikersnaam (ook wel nicknaam genoemd), uw emailadres en het door u gekozen paswoord heeft ingevuld dient u de combinatie van vijf cijfers en letters te zien op deze pagina in het tekstvakje over te typen en dan nadat u [Ik ga accoord] heeft aangevinkt  op de knop [Registreren] te klikken, uw account is nu aangemaakt.

Het aanmaken van een account geeft u o.a. toegang tot het forum [Even voorstellen] waarin u zoals de naam al suggereert uzelf in het kort dient voor te stellen met daarbij vermeld uw relatie tot ADHD en/of aanverwante stoornis. Zodra u dat gedaan heeft krijgt u zo snel mogelijk volledig toegang tot het interactieve lotgenotencontact van adhdXtra.

adhd-Xtra verzend eens per twee weken een aankondiging van de online Thema-chat.

Wij hopen u als lotgenoot snel te mogen begroeten als deelnemer aan adhd-Xtra.

Team adhdXtra

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Pagina opgebouwd in 0.035 seconden met 6 queries.